X
Tak for din besked. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv venligst igen.
Skriv til os her
Vi sidder klar til en snak
Godkendte revisorer

Vi sætter vores kunder i fokus

altid til rådighed

Vores team er alsidigt - det samme er vores kunder

Vi er et team på 10 medarbejdere, heraf 2 godkendte revisorer og 1 uddannet skatterevisor. Af øvrige medarbejdere er en medarbejder uddannet cand.merc.aud. og forventes at være færdiguddannet statsautoriseret revisor om 2 år, 2 medarbejdere er igang med HD 2, del studiet i regnskabsvæsen og økonomistyring  og 4 revisionsmedarbejdere har øvrige kompetence givende praktiske og teoretiske uddannelser. Derudover har vi tilknyttet 4 eksterne regnskabsfirmaer til at varetage bogføring for udvalgte kunder.

Alle i Nordkyst Revision P/S har stor erfaring med opgaver indenfor regnskab, revision og skat men vi arbejder samtidigt aktivt med rådgivning, budgetter, regnskabsanalyse og andre proaktive værktøjer, der sikrer vores kunder optimale resultater ud fra deres økonomiske virkelighed.

et samarbejde

Vi værdsætter dig som kunde

Kunder er heldigvis ligeså forskellig artede som der er virksomhedsformer og virksomheds aktiviteter at varetage. Vi varetager med lige stor omhu vores kunder spændende fra den lille personlige virksomhedsindehaver til den store koncern bestående af mange selskaber. Vi lægger især vægt på at du som kunde har en fast medarbejder tilknyttet, så du ikke føler at du skal starte et nyt personligt forhold op omkring din virksomhed og din private økonomi, i tide og utide.  

116
Nye ansatte har vi ervherve det seneste år i Nordkyst Revision
92
Nye ansatte har vi ervherve det seneste år i Nordkyst Revision
5
Nye ansatte har vi ervherve det seneste år i Nordkyst Revision