X
Tak for din besked. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv venligst igen.
Skriv til os her
Vi sidder klar til en snak
fast ydelse

Skat

Vores kompetencer indenfor SKAT kan sikre dig en optimeret drift og likviditet

Skatter, moms og øvrige afgifter er en vigtig del af alle virksomheders økonomiske virkelighed, og det er af afgørende betydning, at disse ting er sat i faste rammer og i princippet bare kører fra dag til dag. På den måde undgår man ubehagelige overraskelser og kan styre efter hensættelser og likviditet, så man optimerer sin drift.

Vi er eksperter i Skat.

Hos Nordkyst Revision P/S ved vi i sagens natur rigtig meget om skat, moms og told m.m. Støder vi på sager ud over det sædvanlige, f.eks. tilfælde hvor en sag skal afgøres i civilretten, har vi desuden et samarbejde med landets største advokatfirma på skatteområdet, hvor det bl.a. er gratis at forelægge en sag til prøvelse om, hvorvidt sagen kan forventes vundet i civilretten..

Hvis du eller dit personale ikke er fortrolig med anvendelsen af skat.dk, tastselv eller andre funktioner i forhold til det offentlige, så hjælper vi gerne. Vi er fortrolige med både tastselv, skat borger, tastselv erhverv og ved både, hvor man skal indberette hvilke tal og hvor og hvornår man skal indbetale skat og moms. På den måde er du altid på forkant med din økonomi og kan bruge dette overblik til at få større økonomisk råderum.

Skattefradrag

Skattefradrag er en meget væsentlig del af dit regnskab og din daglige drift. Vi går naturligvis ind for at man skal bruge alle de muligheder man har, for at få de fradrag man er berettiget til og dermed mest muligt ud af virksomhedens overskud. Vi arbejder derfor bl.a. med virksomhedsskatteordningen for at optimere din skat og indkomstudjævne i det omfang, det er muligt. Det er ganske enkelt med til at optimere din virksomheds fradrag, så du får størst muligt skattefradrag og kan beholde flest muligt penge til investeringer m.v. Vi kan også stå til rådighed, når det gælder udbytteskat i selskaber eller skatteregler i holdingselskaber, herunder skattefrit udbytte fra driftsselskab til holdingselskab.

&