X
Tak for din besked. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv venligst igen.
Skriv til os her
Vi sidder klar til en snak
fast ydelse

Selskaber

Hvilket selskabsform passer bedst til din virksomhed

Selskabslovgivningen kan være en smule ugennemsigtig for lægfolk, så derfor hjælper vi mange af vores kunder, når de har behov for et eller flere selskaber til drift af deres virksomhed. Vi rådgiver desuden om valget af selskabsform afhængig af behov, kapital og fremtidsplaner. Vi opretter for det meste anpartsselskaber eller aktieselskaber, såvel driftsselskaber som holdingselskaber, men ud over Aps og A/S er der en række andre muligheder som interessentskab, personlig virksomhed i virksomhedsskatteordningen og andre, som vi gerne vil fortælle dig mere om.

Selskabslovgivning

Som med alt andet er der en række formelle regler der skal overholdes, når man etablerer sin virksomhed i selskabsform. Vi kender alt til lovgivningen og ved, hvad der kræves i forhold til  selskabsloven, årsregnskabsloven, skattelovgivning m.v.. Vi kan desuden stå til rådighed, hvis tingene eventuelt kører skævt og et selskab rammes af truende konkurs. Hvis vi tages med på råd i rette tid, kan det i nogle tilfælde undgås, at selskabet havner i konkurssituationen, henholdsvis får sikret dine værdier udenom konkursen.  

Personlig virksomhed

Det er også muligt at omdanne en eksisterende personlig virksomhed til selskab uden at der skal indskydes kr. 40.000,- i selskabskapital. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med denne mulighed.

&