X
Tak for din besked. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv venligst igen.
Skriv til os her
Vi sidder klar til en snak
fast ydelse

Revision

Revisorer der kender reglerne ned til mindste detalje

Godkendte revisorer påtegner  virksomheders årsregnskaber. Med virksomheder forstås aktie- og anpartsselskaber, fonde og foreninger, interessentskaber, personlige virksomheder m.v.. Påtegningerne på årsregnskaber går fra assistancepåtegning, hvori der ikke er krav om revision, og til påtegning med revision der benævnes review, udvidet gennemgang og fuld revision. Vi rådgiver selvfølgelig om hvad der er nødvendigt og mest hensigtsmæssigt for din virksomhed.

Dansk revisionsfirma med høj standard

Godkendte revisorer har en lang og stolt tradition for at levere et solidt stykke arbejde, og Nordkyst Revision P/S er da også et godkendt dansk revisionsfirma med en meget høj standard. Bemærk at det kun er godkendte revisorer der kan give påtegning i årsregnskaber for aktie- og anpartsselskber. Godkendt revisor er en beskyttet titel der kun må anvendes af revisorer med en oprindelig uddannelse som statsautoriseret eller registreret revisor og som derudover følger et lovpligtigt efteruddanelses program samt lader sig underkaste kvalitetsstyring fra Revisortilsynet der er underlagt Erhvervsstyrelsen. Vi arbejder primært for virksomheder i SMV-kategorien – det vil sige Små og Mellemstore Virksomheder. Og det udgør som bekendt en meget stor del af de samlede danske virksomheder.

Revision og rådgivning

Vi er 2 godkendte revisorer og en række erfarne revisionsmedarbejdere hvoraf 3 er under uddannelse til statsautoriseret revisor. Vi står  hele tiden til rådighed med rådgivning omkring din virksomheds videre udvikling og optimering af din privatøkonomi.

&