X
Tak for din besked. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv venligst igen.
Skriv til os her
Vi sidder klar til en snak
FAQ

Hvorfor skal jeg bruge en godkendt revisor?

Svaret på spørgsmålet:

"Godkendt revisor" er en beskyttet titel der kun må anvendes af revisorer der har en basisuddannelse som statsautoriseret eller registreret revisor og derudover følger et lovpligtigt efteruddannelsesprogram samt lader sig kvalitetskontrollere af revisortilsynet der er underlagt Erhvervsstyrelsen.

Erhvervsstyrelsen fører et register over alle godkendte revisorer og her kan alle indhente dokumentation for om ens revisor er godkendt.

Alle andre kan kalde sig revisor uden at skulle opfylde disse krav. Den titel er således ikke beskyttet og der føres ikke register over den betegnelse.

Det er kun godkendte revisorer der kan udføre revision på selskabsregnskaber og f.eks. udarbejde vurderingsberetninger på kapitalindskud i selskaber og meget mere.

Derudover er det lovpligtigt for godkendte revisorer at være ansvarsforsikret for minimum 2 mio. kr. til dækning af eventuelle erstatnings- og ansvarspådragne handlinger.

Vi er medlem af FSR - danske revisorer og er herfra understøttet med faglig viden og værktøjer i supplement til det i forvejen lovpligtige efteruddannelsesprogram for godkendte revisorer.

Vores faglige viden på regnskabs- revisions- og skatteområdet er derfor altid opdateret omkring det sidste nye.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til vores kompetenser er du meget velkommen til at kontakte os.

&